Manualer til Ardo Brystpumper

Nedenfor finner du alle modeller Ardo Brystpumper som vi har manualer til. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Er det mulig å bruke en annenhånds brystpumpe? Verifisert
Hvis det er mulig å rense delene melken beveger seg gjennom, for eksempel ved å koke dem, er det trygt å bruke en annenhånds brystpumpe. I alle andre tilfeller er det ikke hygienisk og ikke tilrådelig.

Det var nyttig (19)
Hvor lenge kan jeg lagre morsmelk? Verifisert
Dette avhenger av hvor du lagrer det. Ved romtemperatur vil den vare i 5-10 timer. I kjøleskapet kan melken holdes fersk i opptil 5 dager eller opp til 3 måneder i fryseren. Jeg er en fryser, brystmelken vil holde seg frisk i 3-6 måneder. Etter oppvarming av melken kan den brukes i opptil 1 time. Hvis melken lukter surt, er det sannsynligvis best å ikke bruke den.

Det var nyttig (2)
Hva er forskjellen mellom en brystpumpe med et åpent og lukket system? Verifisert
Med brystpumper med lukket system kommer ikke melken i kontakt med mekanismen og strømmer direkte inn i reservoaret. Med et åpent system strømmer melken gjennom brystpumpen og deretter inn i reservoaret. Derfor er et lukket system mer hygienisk og krever mindre rengjøring.

Det var nyttig (0)