Manual Alpina ASH 2.5 E Kompostkvern

Trenger du en manual til din Alpina ASH 2.5 E Kompostkvern? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 1.57 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Alpina ASH 2.5 E Kompostkvern ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Alpina produktet?
Ja Nei
100%
0%
1 stem

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Må jeg bruke hørselsvern når jeg bruker en hagemaskin? Verifisert
Ja det burde du. Selv om støynivået fra en hagemaskin kan variere mellom merker og modeller, kan langvarig eksponering for høy lyd forårsake permanent hørselsskade. Derfor er det lurt å bruke hørselsvern.

Det var nyttig (150)

Bli med i samtalen om dette produktet

Геннадий Бондаренко 15-11-2021
Under arbeid med å hakke grener i ALPINA ASH-2.5 E-hakkeren, traff en stor kvist og hoggeren stoppet og slår seg ikke på lenger. Hva skal jeg gjøre og hva slags funksjonsfeil det er

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
Manual Alpina ASH 2.5 E Kompostkvern