Manual AEG SRC 4315 CD Klokkeradio

Trenger du en manual til din AEG SRC 4315 CD Klokkeradio? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 2.38 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om AEG SRC 4315 CD Klokkeradio ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette AEG produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hva står AM og PM for? Verifisert
AM står for Ante Meridiem og indikerer at tiden er før middagstid. PM står for Post Meridiem og indikerer at tiden er over middagstid.

Det var nyttig (143)
Hva er forskjellen mellom FM og AM? Verifisert
FM og AM er begge former for modulering som brukes til å overføre et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den eldste formen for modulering. Den største forskjellen er at FM-signalet er mye sterkere enn AM-signalet.

Det var nyttig (69)
Hva er GMT? Verifisert
GMT står for Greenwich Mean Time (noen ganger kalt UTC, står for Coordinated Universal Time). Det er tiden for lengdegrad 0 som går gjennom Greenwich nær London.

Det var nyttig (68)

Bli med i samtalen om dette produktet

Denne manualen ble opprinnelig utgitt av AEG.