Manual - AEG EZ 5500 Elektrisk tannbørste

Trenger du en manual til din AEG EZ 5500 Elektrisk tannbørste? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.23 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om AEG EZ 5500 Elektrisk tannbørste ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette AEG produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Hvor ofte og hvor lenge skal jeg pusse tennene? Verifisert
Det anbefales å minst pusse tennene minst 2 ganger om dagen i minst 2 minutter. Mange elektriske tannbørster er utstyrt med en funksjon som indikerer disse to minuttene.

Det var nyttig (9)
Jeg pusser tennene to ganger om dagen, men jeg lider fortsatt av dårlig ånde, hvorfor er det? Verifisert
Dårlig ånde er ikke bare forårsaket av matrester på tennene eller betent tannkjøtt. Bakterier på tungen og tørr munn kan også forårsake dårlig ånde.

Det var nyttig (6)
Er det bedre å pusse med en elektrisk tannbørste enn å pusse manuelt? Verifisert
Elektriske tannbørster er mye bedre til å fjerne plakk enn å pusse manuelt. Mange elektriske tannbørster hjelper også til med å timing av børstesekvensen, noe som bidrar til å oppnå et bedre resultat.

Det var nyttig (5)
Fra hvilken alder kan et barn bruke en elektrisk tannbørste? Verifisert
Barn kan bruke en elektrisk tannbørste fra det øyeblikket de selv kan holde og bruke en tannbørste. For barn, bruk et lite børstehode med myke hår. For barn opp til 5 år bør du bruke en spesialisert tannkrem med redusert mengde fluor.

Det var nyttig (0)
Kan jeg bruke en elektrisk tannbørste i dusjen? Verifisert
Dette avhenger av merke og modell. Sjekk alltid dette på forhånd for å sikre din sikkerhet, og ikke gjør det hvis tannbørsten ikke er egnet for den.

Det var nyttig (0)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Denne manualen ble opprinnelig utgitt av AEG.