Manual AEG BFL18X Lampe

Trenger du en manual til din AEG BFL18X Lampe? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

Last ned manual på norsk (PDF, 0.83 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om AEG BFL18X Lampe ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette AEG produktet?
Ja Nei
Vær den første til å bedømme dette produktet
0 stemmer

Ofte stilte spørsmål

Vårt supportteam søker etter nyttig produktinformasjon samt svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du finner en feil i våre ofte stilte spørsmål, vennligst gi oss beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

Kan alle LED-lys dimmes? Verifisert
Nei, alle LED-lys kan ikke dimmes. Dette står på pakken eller på selve lyset.

Det var nyttig (231)
Hva er lumen? Verifisert
Lumen er en måleenhet for total mengde synlig lys som en kilde avgir.

Det var nyttig (103)
Jeg satte et nytt lys i lampen min, men den slås ikke på, hvorfor er det? Verifisert
Noen lamper er laget for lyskilder til en bestemt watt. Når det settes inn en lyskilde som krever høyere watt enn lampen kan gi, kan det hende at lyset ikke tennes. Hvis lampen leverer mye høyere watt enn det lyskilden er laget for, kan lyskilden brenne ut.

Det var nyttig (100)
Hvorfor er fargen på lyset viktig? Verifisert
Vanligvis er det to typer lys, varmt lys og kaldt lys. Kaldt lys holder deg pigg og våken. Varmt lys har en avslappende virkning. Varmen i lyset måles i Kelvin, og det er en indikasjon på emballasjen til selve lampen.

Det var nyttig (98)
Hvilke sokkeltyper finnes det? Verifisert
På verdensbasis finnes det mange typer sokler, men de som er mest brukt er de som er basert på Edison-skruen, angitt med bokstaven E. I de fleste land er skruesoklene E27 og E14 standard. I USA er E26, E17, E12 og E10 standard.

Det var nyttig (62)
Hva sier wattstyrken om lampen min? Verifisert
Watt er en måleenhet for strømforbruk. Lamper som produserer mer strøm, bruker generelt mer watt, men for å sammenligne lyseffekten bør du alltid bruke lumen.

Det var nyttig (59)
Hva er LED? Verifisert
LED står for Light-Emitting Diode (diode som avgir lys). Det avgis lys ved å kjøre strøm i riktig retning gjennom en halvleder .

Det var nyttig (50)

Loading…

Bli med i samtalen om dette produktet

Manual AEG BFL18X Lampe