Manual Abus BORDO Combo 6100 Sykkellås

Trenger du en manual til din Abus BORDO Combo 6100 Sykkellås? Nedenfor kan du se og laste ned PDF-manualen gratis. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss.

Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen? Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Last ned manual på norsk (PDF, 0.72 MB)
(Tenk på miljøet og bare skriv ut denne manualen hvis det virkelig er nødvendig)

Loading…

Vurdering

La oss få vite hva du syns om Abus BORDO Combo 6100 Sykkellås ved å gi en produktbedømmelse. Vil du dele dine erfaringer med dette produktet eller stille et spørsmål? Legg igjen en kommentar nederst på siden.
Er du fornøyd med dette Abus produktet?
Ja Nei
25%
75%
16 stemmer

Bli med i samtalen om dette produktet

tony 09-12-2019
instruksjonene for låsekombinasjonen din suger-forferdelige illustrasjoner og ingen "skrevne" trinnvise instruksjoner. gratulerer, du har nettopp overgått kinesernes fullstendige evne til å gi tilstrekkelige produktinstruksjoner. Det er fint å lage et godt konstruert produkt - og helt uakseptabelt å ikke vise kjøperen hvordan det skal brukes.

svar | Det var nyttig (7)(Translated by Google)
Tom 27-06-2020
Jeg er helt enig.....trenger flere instruksjoner.....eller noen å snakke med om hvordan dette skal gå i gang. Prisen på denne tingen i Canada garanterer mer hjelp fra din side.

Det var nyttig (3)(Translated by Google)
RFG 01-11-2021
Opprinnelige problemer med å angi en ny låskode. Bildet (sett 2) som viser bevegelsen til pinnen? til høyre krevde ca 10 minutter med fikling før jeg endelig oppdaget at man må "poppe" pinnen? til høyre. Ikke sikker på om det er en fjærmekanisme involvert. Når jeg "poppet" den, flyttet pinnen lett til høyre og jeg var lett i stand til å sette en ny kode. Enig i at instruksjonene ikke er veldig nyttige, selv om det var bedre enn ingenting - knapt nok. Videre til installasjonen på sykkelen.

svar | Det var nyttig (4)(Translated by Google)
Robert princehouse 11-01-2020
Forferdelig produkt ... brukte bare 1 time på å prøve G for å få knappen til å åpne .. endelig bestemt må være defekt..sende tilbake..hvorfor kan du ikke skrive ut instruksjoner

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
Ruiz 07-10-2021
Hallo, umulig å endre koden, hengelåsen er åpen og jeg kan ikke endre koden eller tilbakestille 0000, og heller ikke lukke hengelåsen.

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
Werner 17-10-2022
Har ikke klart å sette inn min egen kode enda. Det samme problemet som beskrevet av andre brukere. Og hvorfor du ikke har 10 sifre å velge mellom er over meg.

svar | Det var nyttig (3)(Translated by Google)
distel 02-04-2021
Ubrukelig bruksanvisning! Hvem kan sette det i forståelige ord?

svar | Det var nyttig (2)(Translated by Google)
Manual Abus BORDO Combo 6100 Sykkellås